Vi vill göra dina dagar på jobbet ännu bättre!

Det ska vara kul att jobba! Valei hjälper till med smarta och säkra lösningar för bokning och betalning. För en skönare vardag med nöjdare kunder, helt enkelt.

Boka, betala och håll koll.

Du kan plocka russin ur både Valei Book och Valei Pay och skapa en egen godsak. Eller göra som många av våra kunder och hålla koll med allt på samma ställe.

Nöjdare kunder.

Vi måste bara inse det. Kunder gillar att boka online. Enkelt, pedagogiskt och gärna på språng. Vilken tur att vi erbjuder precis det, va?

Lönsamhet.

SMS-påminnelser, lätta kontaktvägar och en fulltecknad kalender. Du tjänar både tid och slantar.

Vi hjälper dig göra rätt.

Valei Pay är självklart certifierat och godkänt av Skatteverket. Vi hjälper dig med registreringen och ser till att allt flyter bra!

När minnet sviker.

Jordnötsallergi, speciella önskemål eller bara lite svårt med minnet? Registrera kunder och för journal – plocka fram och pusta ut vid nästa möte med kund.

Strul? Du kan vara lugn.

Ingen fråga är konstig. Hör av dig så hjälper vi dig att reda ut krångligheter. Vi gillar att prata med dig och vi finns både på telefon, mejl och chatt när det passar dig!

Som en varm och trygg kram.

Ingen startavgift. Ingen bindningstid och noll uppsägningstid. Och om du inte är nöjd inom tre månader ger vi dig pengarna tillbaka. Det känns viktigt för oss!

Ingen bindningstid, uppsägningstid eller startavgift. Pengarna tillbaka om du inte är nöjd inom tre månader!

Kontakta oss

Fyll i formuläret så hör vi av oss. Det vore kul att prata vidare!