Vi på Valei

Måste bokning och betalning vara krångligt? Är datasystem (och människorna bakom) alltid grå, tråkiga och gammalmodiga? Ska kunderna alltid behöva känna sig dumma när de ringer supporten? Nej. Nej. Och nej. Därför startade vi Valei. I år, 2018, fyller vi tio år.

Valei grundades 2008 i Örebro. Idén om att utveckla ett system som underlättar både för företagare och kund hade funnits en tid. När Valei Book lanserades hade vi lyckats med just det. Kunden kan välja och vraka i lugn och ro. Företagaren ger en finfin service och sparar samtidigt tid och blir mer effektiv. I och med Skatteverkets nya regler 2010 utvecklade vi även ett kassasystem – Valei Pay.

Idag är vi på Valei nio fantastiska kollegor. Vi utgår från huvudkontoret i Örebro, men har kunder i mer än 200 städer runt om i Sverige. Våra kunder är väldigt nöjda och vi vågar påstå att vi erbjuder trygga lösningar, som faktiskt fungerar!

Sedan starten har det sammanlagt bokats 122 miljoner minuter via Valei Book! Det motsvarar närmare 250 år av tider som inte behövts klottras ned i en redan fulltecknad almanacka.

Välkommen till Valei!

Ingen bindningstid, uppsägningstid eller startavgift. Pengarna tillbaka om du inte är nöjd inom tre månader!

Vi finns här för dig:

Telefon: 019-300 100

Mejl: hello@valei.com

Adress: Olaigatan 20, 703 61 Örebro

Kontakta oss

Fyll i formuläret så hör vi av oss. Det vore kul att prata vidare!