Varmt välkommen till oss på Valei!

Vi är det lilla företaget med det stora hjärtat! Valei grundades 2008 i Örebro och vi känner oss stolta över att dagligen få hjälpa över 5 300 företag inom många olika branscher med bokning, betalning och kundvård.

Undrar du något?
Psst! Inga startavgifter, bindningstider eller uppsägningstider.

Passionerat, personligt och snällt!

Vår vision är att göra arbetsdagen enkel, rolig och effektiv för dig som tjänsteföretagare. Du ska helt enkelt få arbeta med din passion och göra mer av det du älskar. Resten tar vi hand om!

Vi på Valei bygger och supportar smarta, pålitliga och prisvärda boknings- och kassasystem som fungerar i massvis av branscher – med syftet att du ska få mer tid över till att jobba med det du är bäst på!

Idag är vi på Valei tolv glada personer som varje dag gör vårt yttersta för att du ska känna att du får fantastiska arbetsdagar. Tveka inte att kontakta oss, oavsett hur stor eller liten din fråga är. Vi finns alltid här för dig!

Smarta funktioner

Kundregister, SMS-påminnelser, utskick,
personalliggare och allt annat du behöver.

Närsomhelst, hursomhelst

Dina kunder vill kunna boka och betala närsomhelst, på datorn, mobilen eller surfplattan.

Kundtjänst i världsklass!

Vår fantastiska kundtjänst är omtyckt och lovprisad. Vi vill gärna serva dig också!

5 300 andra företagare trivs redan i Valei-familjen!

Dorion
"Valeis support har varit oslagbar under alla mina år som kund! Systemet är prisvärt, enkelt för både företag och kunder att använda och erbjuder anpassningar för ens verksamhet."
Dorion
Salong Barock
Nina Josefsson
"Ett perfekt system för vår verksamhet som har 18 salonger med mycket personal – det är lätt att förstå och hitta allt i systemet när man arbetar i det även om man inte varit i systemet tidigare. Både boknings- och kassasystemet är snabbt och enkelt att arbeta i samt supporten är alltid lätta att få tag i."
Nina Josefsson
Rapide Brow & Lash Bar
Carl Westerby
"Supporten är fantastiskt duktiga och du känner dig prioriterad. Utvecklarna tar fram allt du behöver och är det något de inte har idag, så finns det en stor möjlighet att de tar fram det. Vi har varit kunder hos Valei i flera år och planerar att stanna."
Carl Westerby
Forma Vita
Kia & Emelie
"Vi på Egentid Hud&Spa är så otroligt nöjda med Valei! De är alltid så tillmötesgående när vi behöver ha support eller när vi har förslag på ändringar som är anpassade efter just vår verksamhet!"
Kia & Emelie
Egentid Hud&Spa
Marie
"Valei är så bra! Lätt för både kunder som bokar samt för personalen att hantera. Kassasystemet är smidigt där man som arbetsgivare får en snabb överblick på både behandlingar och försäljning. Framförallt en GRYM support som alltid svarar!"
Marie
Frisörerna Backström
Ziya & Eva
"Valei är det bästa bokningssystemet, har kassahantering med många olika betalsätt och personalliggare. Smidig överföring av SIE-filer till olika bokföringsprogram. Mycket trevlig personal som aldrig säger nej! Vi på Hamam Oriental sparar mycket tid och växer tillsammans med Valei."
Ziya & Eva
Hamam Oriental
Sussie
"Kom snabbt in i systemet och blev lika snabbt imponerad av alla de möjligheter som finns och hur användarvänligt bokningssystemet är. Supporten är alltid snabba på att svara och återkoppla!"
Sussie
Wavedog’s Trim & Hundcenter
Karina & Natalia
"De är bäst i Sverige. Älskar deras boknings- och kassasystem samt Plus-tjänster."
Karina & Natalia
Phoenix Kliniken

Kontakta oss

Fyll i formuläret så hör vi av oss. Det vore kul att prata vidare!

Vanliga frågor

Hittar du inte svaret du söker? Du är alltid välkommen att kontakta oss på 019-300 100 eller hello@valei.com.

Vad behöver jag för att komma igång med Valei?
Du behöver egentligen bara ha några minuter över! Har du en Windows-dator idag så hjälper vi dig igång på några minuter med vårt kassasystem. Bokningssystemet går ännu fortare. Vi håller dig i handen hela vägen, så att du kan känna dig helt trygg!
Vilka öppettider har supporten?
Du når vår uppskattade och supertrevliga support alla helgfria vardagar, mellan klockan 8-17. Du kan slå oss en signal, mejla oss eller skriva till oss på vår chatt – välj det sätt som passar dig bäst!

Skulle du höra av dig utanför våra ordinarie öppettider gör vi alltid allt vi kan för att hjälpa dig ändå.
Hur mycket kostar det?
Det är nästan för prisvärt! För endast 300 kr/månad får du både vårt bokningssystem och vårt kassasystem, för en användare. I priset ingår också en digital kontrollenhet (så kallad molnkontrollenhet) för vårt kassasystem.

Skulle ni vara flera användare så har vi en enkel pristrappa – kontakta oss för att få en offert!
Kan jag byta från ett annat boknings- och kassasystem till Valei?
Absolut! Vi hjälper dig med hela bytet och det är precis lika enkelt som att byta strumpor – nästan i alla fall! Gällande bokningssystemet så är du igång på några få minuter! Vi hjälper dig att få ut din information från ditt gamla bokningssystem (såsom bokningar, kunder och anteckningar/journaler) och att det kommer på plats hos oss istället.

För vårt kassasystem så är allt du behöver en Windows-dator. Om du har annan utrustning idag, t.ex. kvittoskrivare och handskanner så fungerar de alldeles säkert också med vårt kassasystem. Annars hjälper vi dig att inhandla. I vårt kassasystem kan du också koppla in kortterminaler från exempelvis Bambora, Nets och Babs – vi har prisvärda samarbeten där både på terminaler och inlösenavtal, som vi gärna delar med oss av!
Behöver jag både Valei Pay och Book?
Nej, du kan använda vårt bokningssystem och kassasystem var och ett för sig! Sen fungerar de visserligen fantastiskt tillsammans, så vi tror att du kommer att bli frälst när vi väl har fått berätta om alla fördelar.
Kan jag ångra mig om jag inte är nöjd?
Ja, det kan du! Vi har världens mest generösa villkor, så om du inte är nöjd inom tre månader får du alla licenspengar tillbaka. Vi har naturligtvis inga mossiga startavgifter, bindningstider eller uppsägningstider heller!