Vi på Valei

Måste bokning och betalning vara krångligt? Är datasystem (och människorna bakom) alltid grå, tråkiga och gammalmodiga? Ska kunderna alltid behöva känna sig dumma när de ringer supporten? Nej. Nej. Och nej. Därför startade vi Valei.

Valei grundades 2008 i Örebro. Idén om att utveckla ett system som underlättar både för företagare och kund hade funnits en tid. När Valei Book lanserades hade vi lyckats med just det. Kunden kan välja och vraka i lugn och ro. Företagaren ger en finfin service och sparar samtidigt tid och blir mer effektiv. I och med Skatteverkets nya regler 2010 utvecklade vi även ett kassasystem – Valei Pay.

Idag är vi på Valei åtta fantastiska kollegor. Vi utgår från huvudkontoret i Örebro, men har kunder i mer än 100 städer runt om i Sverige. Våra kunder är väldigt nöjda och vi vågar påstå att vi erbjuder trygga lösningar, som faktiskt fungerar!

Sedan starten har det sammanlagt bokats 122 miljoner minuter via Valei Book! Det motsvarar närmare 250 år av tider som inte behövts klottras ned i en redan fulltecknad almanacka.

Välkommen till Valei!

Kontaktuppgifter

Telefon 019-300 100
Adress Olaigatan 20, 703 61 Örebro