Bokningssystemet som ger tid tillbaka.
Jag är intresserad!

Säg hej till din nya bästis på jobbet

Valei Book är ett smart och tryggt bokningssystem för bokning av tider online. Det här blir din bästa kompis på jobbet, som förenklar för både dig och din kund.

Du får en mer effektiv vardag med tid över till både kundvård och roligt jobb. Färre telefonsignaler och mindre blädder i almanackan, helt enkelt. Din kund får i lugn och ro, var som helst och när som helst, fundera över när ett besök hos dig skulle passa bäst.

Valei Book ligger i det berömda molnet. Men oroa dig inte för regntunga moln – det är bara ett fint sätt att säga att du kommer åt bokningen var och när som helst. Och det kan enkelt bakas in på din sajt om du vill det. Andra körsbär på den här bakelsen är bland annat kundregister, journaler och påminnelser, information och bekräftelser via SMS. Ett bokningssystem som ger dig tid att fokusera på det du är bäst på.

Det bästa av allt? Allt på samma ställe – ordning och reda.

1 250 000+
bokningar per år
  • Sälj digitala presentkort
  • Personalliggare
  • Bekräftelser och påminnelser via SMS
  • Kundregister och kundjournaler
  • Mobilanpassat – självklart!
Dorion
"Valeis support har varit oslagbar under alla mina år som kund! Systemet är prisvärt, enkelt för både företag och kunder att använda och erbjuder anpassningar för ens verksamhet."
Dorion
Salong Barock
Sandra
"Bra funktioner och kundservicen är super! Man behöver inte vänta alls länge i telefonkö vid hjälp. Oftast har vi frisörer ett väldigt stressigt schema och kunder som sitter och väntar."
Sandra
Salong Glädje
Marie
"Valei är så bra! Lätt för både kunder som bokar samt för personalen att hantera. Kassasystemet är smidigt där man som arbetsgivare får en snabb överblick på både behandlingar och försäljning. Framförallt en GRYM support som alltid svarar!"
Marie
Salong Marie

Mobilanpassat

Valei Book fungerar självklart lika bra på mobilen eller surfplattan som på datorn. Har ni onlinebokning påslaget är det busenkelt för kunden att hitta och boka sin tid.

Alltid tillgängligt

Valei Book ligger i det berömda molnet. Men oroa dig inte för regntunga moln – det är bara ett fint sätt att säga att du kommer åt bokningen var och när som helst. Och bokningssystemet kan enkelt bakas in på din sajt om du vill det.

Intresserad av Valei Book?

Fyll i formuläret så hör vi av oss. Det vore kul att prata vidare!

Ute efter ett kassasystem?

Med Valei Pay får du koll på betalningarna. Det förenklar din arbetsdag och gör att du får tid över till att jobba med det du gillar. Valei Pay och Valei Book fungerar självklart perfekt tillsammans!

Läs mer om Valei Pay