Kassasystem

Valei Pay är ett smart och snyggt kassasystem som blir din personliga ekonomiassistent. Glöm teknikstrul och ta betalt på alla tänkbara sätt!

Prova gratis
Ingen startavgift eller bindningstid

Ett lättanvänt kassasystem

Vårt kassasystem har allt och lite till du kan önska dig – skräddarsytt till just din bransch. Dessutom har vi marknadens bästa villkorMen ta oss inte bara på ordet, utan kom igång och prova kostnadsfritt!

Smarta funktioner

Dela kassa mellan företag, sätt rabatter, automatisk bokföring och massa mer.

Försäljningsstatistik? Yes!

Få enkelt insikter kring din försäljning, översiktligt eller ner på minsta detalj.

En barnlek att använda

Alla kan använda vårt kassasystem. Glöm tråkiga system med design anno 1994.


Över 3 500 andra företagare trivs redan i Valei-familjen!

Dorion
"Valeis support har varit oslagbar under alla mina år som kund! Systemet är prisvärt, enkelt för både företag och kunder att använda och erbjuder anpassningar för ens verksamhet."
Dorion
Salong Barock
Marie
"Valei är så bra! Lätt för både kunder som bokar samt för personalen att hantera. Kassasystemet är smidigt där man som arbetsgivare får en snabb överblick på både behandlingar och försäljning. Framförallt en GRYM support som alltid svarar!"
Marie
Frisörerna Backström

Så funkar det

Ett kassasystem som hjälper dig att får mer tid över till det roliga på arbetsdagarna.

Tryggt och enkelt

Ibland kan det där nödvändiga kännas lite trist och jobbigt. Att komma igång med Valei Pay är enkelt och dina arbetsdagar blir skönare. Känn tryggheten i att hantera betalning och redovisning på ett riktigt sätt.

Din nya bästis

Mycket mer än en kassaapparat! Användarvänligt och med snabba betalningar. Valei Pay, som installeras på en dator, blir dessutom din personliga ekonomiassistent och du får superkoll på din försäljning.

Hjärtevarmt

Ibland blir det fel – ingen fara, vi hjälper dig gärna. Att höra av sig till vår support känns som en trygg och varm kram, inga frågor är för små eller stora. Vi gillar att prata med dig!

Pris

Du betalar endast 300 kr i månaden efter att din gratis testperiod gått ut. Det spelar ingen roll hur många användare som använder kassan och flera företag kan dela på samma kassa! En digital kontrollenhet ingår.

Allt det här får du

Valei Pay – kassasystem
Valei Book – bokningssystem (ja, det ingår!)
Affärsstöd med statistik för din verksamhet
Hjälp med installation av allt
Utbildning i systemen
Världens bästa Valei-support via telefon, mejl och chatt

Vårt löfte till dig: 100 % nöjd eller pengarna tillbaka!

Börja din resa mot bättre arbetsdagar.

Kom igång med en gratis testperiod av Valei Pay – helt utan förbindelser.

Vi hör av oss och berättar mer och hjälper dig med allt du behöver!

Vanliga frågor

Hittar du inte svaret du söker? Du är alltid välkommen att kontakta oss på 019-300 100 eller hello@valei.com...

Vad behöver jag för att komma igång med Valei?
Du behöver egentligen bara ha en liten stund över! Har du en Windows-dator idag så hjälper vi dig igång med vårt kassasystem på några minuter. Bokningssystemet går, om möjligt, ännu fortare.

Vi håller dig i handen hela vägen, så att du kan känna dig helt trygg!
Vilka öppettider har supporten?
Du når vår uppskattade och supertrevliga support alla helgfria vardagar, mellan klockan 8-17. Du kan slå oss en signal, mejla oss eller skriva till oss på vår chatt – välj det sätt som passar dig bäst!

Skulle du höra av dig utanför våra ordinarie öppettider gör vi alltid allt vi kan för att hjälpa dig ändå.
Hur mycket kostar Valei Pay?
Det är nästan för prisvärt! Vårt kassasystem kostar 300 kr/månad, oavsett hur många användare ni är! I priset ingår också en digital kontrollenhet (så kallad molnkontrollenhet).

Vårt fantastiska bokningssystem, Valei Book, ingår också för en användare i de 300 kronorna. Sen har vi en enkel pristrappa. Kontakta oss för att få en offert.
Kan jag byta från ett annat kassasystem till Valei?
Absolut! Vi hjälper dig med hela bytet och det är precis lika enkelt som att byta strumpor – nästan i alla fall!

Allt du behöver är en Windows-dator. Om du har annan utrustning idag, t.ex. kvittoskrivare och handskanner så fungerar de alldeles säkert också med vårt kassasystem. I vårt kassasystem kan du också koppla in kortterminaler från exempelvis Bambora, Nets och Babs.
Behöver jag både Valei Pay och Book?
Nej, du kan använda vårt kassasystem och bokningssystem var och ett för sig! Sen fungerar de visserligen fantastiskt tillsammans, så vi tror att du kommer att bli frälst när vi väl har fått berätta om alla fördelar.
Kan jag ångra mig om jag inte är nöjd?
Ja, det kan du! Vi har världens mest generösa villkor, så om du inte är nöjd inom tre månader får du alla licenspengar tillbaka. Vi har naturligtvis inga mossiga startavgifter, bindningstider eller uppsägningstider heller!

GOOD DAYS. GREAT WORK.

Vår vision är att göra arbetsdagen enkel, rolig och effektiv för dig som företagare – oavsett vilken bransch du jobbar i. Du ska helt enkelt få arbeta med din passion och göra mer av det du älskar. Resten tar vi hand om!

Vi på Valei är tolv glada personer som varje dag gör vårt yttersta för att du ska känna att du får fantastiska arbetsdagar. Tveka inte att kontakta oss, oavsett hur stor eller liten din fråga är. Vi finns här för dig!

Jobba med din passion – resten tar vi hand om!