Kassasystem med Valei Pay

Valei Pay är din personliga miniräknare och ekonomiassistent. Du kan ta betalt på alla tänkbara sätt (kontant, kort, faktura, mobil, presentkort – you name it!), sätta rabatter och separera tjänst och vara. Bland mycket annat. Att kassasystemet kan delas mellan olika företagare gör det ännu enklare.

Vi gillar varken sömnlösa nätter, teknikstrul eller oreda bland papper och siffror. För oss är det viktigt att du känner dig lugn och trygg. Valei Pay är kopplat till de största ekonomi- och bokföringssystemen glada miner och färre grå hår hos revisorn, alltså. Du ska heller aldrig behöva tveka innan du ringer supporten (alla frågor är liksom ok!) och du ska kunna anpassa verktyget så det passar just din verksamhet.

Valei Pay håller koll, förenklar och gör allt det där tråkiga så du får tid över till att jobba med det du gillar. Alla betalningar hanteras enkelt och säkert. Och självklart är Valei Pay reko godkänt och certifierat enligt Skatteverkets regler.

Nöjdare kunder och skönare dagar, helt enkelt.

Kassasystem
– tryggt, enkelt och certifierat

Flera företag kan dela samma kassa!
Sätt rabatter och beräkna provision
Automatisk bokföring till revisor
Certifierat av Skatteverket
Ta betalt på alla tänkbara sätt; kontant, kort, faktura, mobil, presentkort – you name it!

Alltid med Valei: Ingen bindningstid, uppsägningstid eller startavgift
Alltid med Valei: 100 % Nöjd kund-garanti – är du inte nöjd inom tre månader, ger vi dig pengarna tillbaka


Valei Pay är ett kassasystem som passar dig som företagare – oavsett storlek på ditt företag. Behöver du ett bokningssystem erbjuder vi också Valei Book – mobilanpassat, tillgängligt 24/7, kundvänligt och rikt på smarta funktioner. De fungerar dessutom helt perfekt tillsammans!

Redo för smidiga arbetsdagar?

Vi erbjuder en kostnadsfri presentation, där vi berättar hur Valei kan underlätta för dig och din verksamhet. Vi hör av oss till dig på det sätt som passar dig bäst!