Valei för Musikhjälpen

Musikhjälpen fyller 10 år, detta år samlas det in pengar land och rike runt till temat “Barn är inte till salu”. Vi som företag och leverantör vill inte endast bidra själva, utan också hjälpa våra kunder att i sin tur hjälpa sina kunder, att på ett enkelt sätt kunna skänka en slant till detta (och kanske i framtiden andra) välgörande ändamål. Många bäckar små, ringar på vattnet och allt det där!

Vi på Valei har valt att bidra till Musikhjälpen 2017 på tre sätt:

Låt era kunder avrunda uppåt!

Vi har nu i samband med vår nya tjänst Valei Checkout gjort det möjligt för er att fråga era kunder om de vill avrunda sitt kvitto uppåt och därmed samla ihop pengar till Musikhjälpen! Allt genom ett enkelt knapptryck. Ni väljer själva till vilket Musikhjälpen-engagemang som ni önskar göra överföring till. Ni tar lätt ut en rapport vad summan för skänkta pengar blivit.

Visst vill ni vara med?! Fixa det själv via vår gör det själv-guide eller kontakta oss bums för en snabb installation av Välgörenhet-knappen och därmed den nya versionen av kassasystemet med Valei Checkout. Vi visar och hjälper till med att komma igång!

Vi skänker 5% av ALL FÖRSÄLJNING via Valei Checkout!

Vi på Valei vill dessutom skänka motsvarande 5% av ALL FÖRSÄLJNING som görs via betalsätten i Valei Checkout (kort, faktura och delbetalning) från nu till och med den 15 december. Vi ser så otroligt mycket fram emot att göra detta tillsammans med er – nu kör vi så det ryker – för en bättre framtid för utsatta barn!

Vi utmanar våra kunder, vänner, samarbetspartners och kollegor!

Varje vardag under Musikhjälpen-veckan, den 11-15 december, kommer vi att lägga ut ett inlägg på vår Facebook-sida, där vi utmanar 5 av våra kära kunder, våra leverantörer och samarbetspartners, våra vänner och kollegor i branschen att vara med och bidra till Musikhjälpen!

Varje dag skänker Valei 5 000 kronor till Musikhjälpen. Vi hoppas att alla vi utmanar vill göra allt de kan för att vara med och bidra på de sätt de kan!

Ni kan självklart gärna använda den Musikhjälpen-bössa vi startat, Valei med vänner för Musikhjälpen, för att skänka pengar  eller starta er egen bössa här!

Var med och bidra!

Om du undrar hur du som företag kan vara med och bidra till Musikhjälpen 2017 - kontakta oss direkt.