Frisörens bästa vän.

Hos oss får du ett smart, tryggt och komplett boknings- och kassasystem som passar perfekt för dig som frisör – med en älskad och lovordad support. Dessutom till marknadens bästa villkor!

Boka din demo!
Ingen startavgift eller bindningstid

En fantastisk helhetslösning för dig som frisör

Vi erbjuder dig som frisör och salongsföretagare en helhetslösning för bokning, betalning och kundvård – anpassat till just dina behov.

Psst! För dig som är medlem i Frisörföretagarna får du de tre första månaderna som Valei-kund helt kostnadsfritt!

Smarta funktioner

Kundregister, SMS-påminnelser, utskick,
personalliggare och allt annat du behöver.

Närsomhelst, hursomhelst

Dina kunder vill kunna boka och betala närsomhelst, på datorn, mobilen eller surfplattan.

Stiligt och lättanvänt

Glöm alla system med design anno 1994.
Bokning och kassa behöver inte vara tråkiga!

Över 3 500 andra frisörer och salongsföretagare trivs redan i Valei-familjen!

Dorion
"Valeis support har varit oslagbar under alla mina år som kund! Systemet är prisvärt, enkelt för både företag och kunder att använda och erbjuder anpassningar för ens verksamhet."
Dorion
Salong Barock
Sandra
"Bra funktioner och kundservicen är super! Man behöver inte vänta alls länge i telefonkö vid hjälp. Oftast har vi frisörer ett väldigt stressigt schema och kunder som sitter och väntar."
Sandra
Salong Glädje
Marie
"Valei är så bra! Lätt för både kunder som bokar samt för personalen att hantera. Kassasystemet är smidigt där man som arbetsgivare får en snabb överblick på både behandlingar och försäljning. Framförallt en GRYM support som alltid svarar!"
Marie
Frisörerna Backström
En smart och trygg lösning för bokning av tider. Det här blir din bästa kompis på jobbet, som förenklar för både dig och din kund.
  • Sveriges snyggaste onlinebokning
  • Skräddarsydda funktioner och design
  • Kundregister, SMS-påminnelser och utskick
Ett kassasystem som är din personliga assistent. Ta betalt på alla tänkbara sätt; kontant, kort, faktura, mobil, presentkort – you name it!
  • Flera företag kan dela samma kassa!
  • Sätt rabatter och beräkna provision
  • Automatisk bokföring till revisor

Börja din resa mot bättre arbetsdagar!

Kom igång med en gratis testperiod av Valei – helt utan förbindelser.

Vi hjälper dig med allt du behöver!

Kompis med Frisörföretagarna

Vi på Valei är självklart partnerföretag med Frisörföretagarna, som står som garant för att du får en leverantör av ditt bokningssystem och kassasystem som verkligen är värd namnet!

Psst. För dig som är medlem i Frisörföretagarna har vi dessutom ett superförmånligt erbjudande – använd våra lösningar i tre månader, helt kostnadsfritt. Så glöm inte att nämna det när du pratar eller skriver med oss!

Partner 2021 med Frisörföretagarna!

Vanliga frågor

Hittar du inte svaret du söker? Du är alltid välkommen att kontakta oss på 019-300 100 eller hello@valei.com.

Vad behöver jag för att komma igång med Valei?
Du behöver egentligen bara ha några minuter över! Har du en Windows-dator idag så hjälper vi dig igång på några minuter med vårt kassasystem. Bokningssystemet går ännu fortare. Vi håller dig i handen hela vägen, så att du kan känna dig helt trygg!
Vilka öppettider har supporten?
Du når vår uppskattade och supertrevliga support alla helgfria vardagar, mellan klockan 8-18. Du kan slå oss en signal, mejla oss eller skriva till oss på vår chatt – välj det sätt som passar dig bäst!

Skulle du höra av dig utanför våra ordinarie öppettider gör vi alltid allt vi kan för att hjälpa dig ändå.
Hur mycket kostar det?
Det är nästan för prisvärt! För endast 300 kr/månad får du både vårt bokningssystem och vårt kassasystem, för en användare. I priset ingår också en digital kontrollenhet (så kallad molnkontrollenhet) för vårt kassasystem.

Skulle ni vara flera användare så har vi en enkel pristrappa – kontakta oss för att få en offert!
Kan jag byta från ett annat boknings- och kassasystem till Valei?
Absolut! Vi hjälper dig med hela bytet och det är precis lika enkelt som att byta strumpor – nästan i alla fall! Gällande bokningssystemet så är du igång på några få minuter! Vi hjälper dig att få ut din information från ditt gamla bokningssystem (såsom bokningar, kunder och anteckningar/journaler) och att det kommer på plats hos oss istället.

För vårt kassasystem så är allt du behöver en Windows-dator. Om du har annan utrustning idag, t.ex. kvittoskrivare och handskanner så fungerar de alldeles säkert också med vårt kassasystem. Annars hjälper vi dig att inhandla. I vårt kassasystem kan du också koppla in kortterminaler från exempelvis Bambora, Nets och Babs – vi har prisvärda samarbeten där både på terminaler och inlösenavtal, som vi gärna delar med oss av!
Behöver jag både Valei Pay och Book?
Nej, du kan använda vårt bokningssystem och kassasystem var och ett för sig! Sen fungerar de visserligen fantastiskt tillsammans, så vi tror att du kommer att bli frälst när vi väl har fått berätta om alla fördelar.
Kan jag ångra mig om jag inte är nöjd?
Ja, det kan du! Vi har världens mest generösa villkor, så om du inte är nöjd inom tre månader får du alla licenspengar tillbaka. Vi har naturligtvis inga mossiga startavgifter, bindningstider eller uppsägningstider heller!

GOOD DAYS. GREAT WORK.

Vår vision är att göra arbetsdagen enkel, rolig och effektiv för dig som frisör och salongsföretagare. Du ska helt enkelt få arbeta med din passion och göra mer av det du älskar. Resten tar vi hand om!

Vi på Valei är tolv glada personer som varje dag gör vårt yttersta för att du ska känna att du får fantastiska arbetsdagar. Tveka inte att kontakta oss, oavsett hur stor eller liten din fråga är. Vi finns här för dig!