Bokningssystem med Valei Book

Valei Book är ett smart och tryggt bokningssystem för bokning av tider online. Det här blir din bästa kompis på jobbet, som förenklar för både dig och din kund.

Du får en mer effektiv vardag med tid över till både kundvård och roligt jobb. Färre telefonsignaler och mindre blädder i almanackan, helt enkelt. Din kund får i lugn och ro var som helst och när som helst fundera över när ett besök hos dig skulle passa bäst.

Valei Book ligger i det berömda molnet. Men oroa dig inte för regntunga moln det är bara ett fint sätt att säga att du kommer åt bokningen var och när som helst. Och det kan enkelt bakas in på din sajt om du vill det. Andra körsbär på den här bakelsen är bland annat kundregister, journaler och påminnelser, information och bekräftelser via SMS. Ett bokningssystem som ger dig tid att fokusera på det du är bäst på.

Det bästa av allt? Allt på samma ställe ordning och reda.


Valei Book är ett bokningssystem som passar dig som företagare – oavsett storlek på ditt företag. Behöver du ett kassasystem erbjuder vi också Valei Pay – som håller koll, förenklar och gör så att du får tid över till att jobba med det du gillar. De fungerar dessutom helt perfekt tillsammans!

Redo för smidiga arbetsdagar?

Vi erbjuder en kostnadsfri presentation, där vi berättar hur Valei kan underlätta för dig och din verksamhet. Vi hör av oss till dig på det sätt som passar dig bäst!